Trulte ei lita puse frøken.

Hei og hopp:)

 

Dette er bloggen til ei pusefrøken som heter Trulte. Under kommer hennes historie. værtfall det vi vet om hennes tidligere liv før jeg adopterte henne.

 

Trulte ble hentet av dyrebesyttelsen hedmark pga noen sa fra at hun ikke hadde ett hjem. Trulte var da gravid og skulle føde når som helst. Hun ble hentet av frivilige i dyrebeskyttelsen 15 mai. Hun fødte ikke. fredag 18 mai ble hun kastrert ved stange dyreklinikk i ottestad.  Etter 14 dager var hun tilbake for og fjerne stingene. Hun fikk også microchip og vaksine.

 

Trulte har en spesiell gange men det er bare søtt og gjør Trulte til den hun er. Hun går med høyebeinløft og bakkroppen er stiv når hun hopper. men klarer seg veldig fint i hverdagen og koser seg masse.

 

Etter undersøkelse i nabolaget dem fant henne fant dem denne historien:

Trulte hadde gått i ett område hele vinteren 2017/2018. Flere  hadde matet henne men ingen hadde slipt henne inn. I desember 2017 så noen at Trulte ble påkjørt av en bil. Hun var borte i 2 uker. Da hun kom tilbake var det tydlig hun hadde vondt men ingen gjorde noe med dette.. tydligvis har skaden reparert seg selv på sin måte og dette kan forårsaket trulte sin spesielle gange.

 

Det er nå ingenting som tyder på at Trulte har smerter. hun løper og hopper rundt, leker og er veldig kosete liten pusefrøken.

 

Trulte sin tidligere eier ble etterlyst på forskjelige nett sider og i butikken i løten uten noen som melde seg. så nå er hun adoptert av meg og fått ett godt hjem hos meg som er Trude Celine fra løten :)

 

Dette skal bli en blogg og livet fremover for Trulte i sitt nye hjem og hverdagen hennes som huskatt med sine morsomme sprell og kosete stunder<3.

hjertlig hilsen eier til Trulte Trude celine.

 

 

2 kommentarer

Så heldig han er som ble reddet av deg! Adopterte nettopp en liten kattejente fra dyrebeskyttelsen selv. Lykke til!

petrinebakken: ja hun er det :). Hun får det fint her:).

Så bra mange katter som trenger hjem der ute :). Takk :) og lykke til selv :).

Skriv en ny kommentar